Dierenkliniek
de Vijfsprong

Vijfsprongweg 28
6733 JJ Wekerom

Tel. 0318-590868
Fax 0318-590958
E-mail basschillemans@planet.nl

Lunteren
Postweg 38
Lunteren

Tel. 0318-732 000


Dependance
Hoenderloo

Krimweg 6
7351 AZ Hoenderloo

Tel. 055-5763090

 
 
 
U bevindt zich hier: Home - De kliniek

De kliniek

Onze dierenkliniek is gelegen net buiten Wekerom tegenover natuurgebied “het Wekeromse zand”. Wij zijn een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren en werken met twee dierenartsen, Bas Schillemans en Irene Ahne-Schillemans, beide erkend paardendierenarts. Daarnaast hebben we een dierenartsassistente in dienst, Mirjam Cramer.

Op de kliniek hebben we de mogelijkheid uitgebreid onderzoek te verrichten aan uw dier m.b.v. röntgenologie (digitaal) en echografie. Daarvoor hebben we een speciaal ingerichte ruimte waar rustig gewerkt kan worden. Daarnaast hebben we een ruimte waar paarden onderzocht en bekapt/beslagen kunnen worden en een ruimte met een opvoelbox zodat het scannen van een merrie veilig kan plaatsvinden. Voor kreupelheidsonderzoek en keuringen beschikken we over een buitenbak en een zachte en verharde longeercircel.

Ook bestaat de mogelijkheid om paarden op te nemen, daarvoor hebben we een aantal stallen ter beschikking.
Bij problemen die buiten ons werkterrein liggen, werken wij nauw samen met bekende hoefsmeden en fysiotherapeuten, zodat we een uitgebreid pakket aan u kunnen aanbieden!

Voor de gezelschapsdieren hebben we een onderzoeksruimte en operatieruimte.

En natuurlijk koffie/thee/ warme chocolade bij de receptie!